Imate li pitanja?

Pratite nas na Facebooku

Područni objekt Sokolovac

Općina Sokolovac poznata je po ulaganjima u mlade i uvijek stoji na raspolaganju za sve što je potrebno za djecu, a ovaj je objekt jedan od najvažnijih projekata zbog činjenice da se društvo i temelji zajednice stvaraju od najranije dobi.

Vrtić, osim kvalitetnim kadrom, raspolaže i najsuvremenijim namještajem i opremom, profesionalnom kuhinjom te opremljenim dječjim igralištem.

Upravo zbog lokacije u malom mjestu, svoj ćemo rad usmjeravati razvijanju prisnih odnosa sa zajednicom u čijoj ćemo kulturi razvijati svoj identitet.

Odgojno-obrazovni rad organiziran je cjelodnevnim 10-satnim programom u radnom vremenu vrtića 6:00 – 16:30 sati, a Posebni program predškole, za djecu školske obveznike, održavat će se tri puta tjedno po 3 sata, u popodnevnim satima.
Kapacitet objekta je 130-ero djece rane i predškolske dobi koja funkcioniraju u šest odgojnih skupina (tri jasličke i tri mješovite). Osim 10-satnog redovitog programa, u vrtiću se provodi integrirani program engleskog jezika (kontekstualno, situaciono i životno učenje). Sportski program provodi se u suradnji s tenis klubom „Match“ na dvotjednoj bazi.

PREHRANA

Više o pravilnoj
prehrani djeteta

GALERIJA

Jer slike govore više
od riječi

NOVOSTI

Saznajte što smo naučili, kako se zabavljamo i družimo

KONTAKT

Kontakt informacije za sva Vaša pitanja
SLOBODNA MJESTA:
Križevci
Zagreb
Sokolovac
Mala Buna
Velika Gorica
RADNO VRIJEME:
Križevci:
pon - pet: 06.00 - 18:00
Zagreb:
pon - pet: 06:30 - 17:00 h
Sokolovac:
pon - pet: 06:00 - 16:30 h
Mala Buna:
pon - pet: 06:30 - 16:30 h
Velika Gorica:
pon - pet: 06:15 - 17:15 h
UPISI I DOKUMENTACIJA:
2017 ©