Novosti
Slavimo 5. rođendan vrtića!
06.02.2017

Dječji vrtić Čarobna šuma svoja vrata otvorio je 06.02.2012. godine u Križevcima.

Njegov put razvoja karakterizira kontinuirano unaprjeđenje odgojno-obrazovne prakse u prostorno-materijalnom okruženja u kojem djeca uče čineći, istražujući i sudjelujući.
Jedno od obilježja našeg vrtića je suradnja i djelovanje u lokalnoj zajednici kao nezaobilaznog člana iste.

Vrtić Čarobna šuma mjesto je kontinuiranog stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika pod stručnim vodstvom ravnateljice Darinke Vrbanec, pedagoginje Nikoline Bilogrević i drugih članova stručnog tima te vanjskog eksperta izv. prof.dr.sc. Edite Slunjski s Filozofskog fakulteta u Zagrebu te stučnih razmjena znanja i iskustva putem studijskih grupa.
Kao rezultat toga u stručnoj pedagoškoj literaturi među primjerima kvalitetne odgojno-obrazovne prakse u Hrvatskoj, zastupljeni su i primjeri iz našeg vrtića.

DANAS NAŠ VRTIĆ SLAVI SVOJ 5. ROĐENDAN.

Povodom rođendana, u tjednu od 6. do 10. veljače održavaju se Dani otvorenih vrata gdje Vam pružamo mogućnost da zavirite u začudan svijet igre, učenja i stvaranja svih naših polaznika.
Organiziramo besplatno Savjetovalište za roditelje pod nazivom „Sve što mame i tate žele znati o djeci“ na kojem roditelji mogu dobiti odgovore od stručnog tima vrtića na pitanja poput Što kada se dijete ljuti? Što kada dijete ne želi čuti? Kako pomoći djetetu da bude uspješno i razvije samopouzdanje? Kako pomoći djetetu da (p)ostane kreativno i da se izražava jezikom umjestnosti? Kako pomoći djetetu da (p)ostane samostalno, odgovorno i tolerantno? Kako nas djeca čuju i doživljavaju? Naši izbori i posljedice? Socijalno prihvatljiva i neprihvatljiva ponašanja djece rane i predškolske dobi? Što kad mame i tate pogriješe?

Uz naš rođendan, ali i u sve slijedeće dane, vrata našeg vrtića otvorena su za sve koji žele ući u naš čaroban svijet.

SRETAN ROĐENDAN NAŠOJ „ČAROBNOJ ŠUMI“!

inSve